Izvor: RTS, 27.Apr.2023, 15:33

МУП позвао грађане да се јаве уколико су жртве ухапшеног због недозвољених полних радњи

Полиција је позвала грађане да се јаве уколико су жртве осумњиченог, чију фотографију је објавила, за недозвољене полне радње. Мушкарац је ухапшен 26. априла због сумње да је непримерено додиривао 19-годишњу девојку.
Београдска полиција, у сарадњи >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << са Првим основним јавним тужилаштвом у Београду, ухапсила је 22-годишњег Н. П. због сумње да је, 23. априла, на Бранковом мосту непримерено додиривао деветнаестогодишњу девојку.

Пошто се сумња да има више оштећених, полиција позива грађане да се јаве на број телефона 011/3239-731 или у најближу полицијску станицу.
Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова. Уз кривичну пријаву, биће приведен надлежном тужилаштву.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.