Конференција „Бизнис приче“ у Новом Саду – јединствено искуство за младе предузетнике (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Apr.2023, 15:19

Конференција „Бизнис приче“ у Новом Саду – јединствено искуство за младе предузетнике (ВИДЕО)

У Мастер центру Новосадског сајма  5. и 6. априла одржава се највећа бизнис конференција досад виђена у Новом Саду. „Бизнис приче“ конференција је пројекат оснивача истоименог подкаста, Владимира Станковића. Он је истакао да је ова конференција јединствена на нашим просторима, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << зато што осим за едукацију има сврху да повеже младе предузетнике са људима који су се већ остварили у свету бизниса.
Контигент од 600 карата продат је за мање од месец и по дана, а најзаслужнији за такав одзив јесу говорници који ће се обратити на овој бизнис конференцији. Сви предавачи су гостовали у популарном подкасту „Бизнис приче“ те ће у Новом Саду бизнисмени попут Мишка Ражнатовића, Бранка Бабића, Милана Мандарића, Владимира Ђукановића…  путем предавања, радионица, панела и вођених разговора, говорити о свом бизнису, о самим пословним почецима и најактуелнијим трендовима.
Чињеница да ниједно предавање не траје дуже од 45 минута, иде у прилог динамичности конференције, која је конципирана да буде и забавног карактера. Ради међусобног повезивања људи, заинтересованих за ову сферу посла, организоване су кратке паузе за разговор уз кафу, ручкови, као и две велике журке.
„Бизнис приче“ конференција окупила је људе, не само из Србије, већ из читавог региона, а они који су били спречени да присуствују, могу, уз доплату, да уживо прате конференцију путем интернета.
Атмосферу са највеће бизнис конференције у Новом Саду, можете доживети кроз наш видео прилог, а на линку испод можете погледати епизоду Градског подкаста „Дрвљење“ у којој је гостовао Владимир Станковић и говорио о конференцији, али и свом подкасту који је покренуо младе у Србији да се баве предузетничким пословима.
Kako razmišljaju preduzetnici?Biznis priče-Vladimir Stanković | Drvljenje #15 (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Конференција „Бизнис приче“ у Новом Саду – јединствено искуство за младе предузетнике (ВИДЕО) се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.