Izvor: RTS, 01.Apr.2023, 22:12

Туча навијача у Новом Саду, ухапшено више десетина особа

Новосадска полиција је нешто после 18.30 часова привела групу навијача у самом центру града након сукоба уочи фудбалске утакмице између Војводине и Партизана, преноси портал 021.
До сукоба је дошло док је полиција спроводила групу навијача једног >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << клуба низ Булевар Михајла Пупина, када су их из баште кафића напали припадници друге навијачке групе, преноси портал 021.
Портал преноси да је неколико полицајаца и навијача задобило повреде. На снимцима на друштвеним мрежама виде се сукоби навијача и полиције и привођење више особа.
Хитна помоћ прегледала је 13 особа, али није познато колико је људи поврђено, преноси 021.
На улицама Новог Сада је присутно на десетине припадника полиције у опреми за разбијање демонстрација пред утакмицу између Војводине и Партизана која је почела у 20 часова.
Да ли је полиција спровела још неке друге грађане, за сада се не зна, али оно што је приметно је да се на Булевару ослобођења око Спенса и око стадиона Војводине и у другим улицама налази на десетине припадника полиције.
Новосадска полиција се није оглашавала поводом хапшења навијача у центру града.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.