Izvor: RTS, 30.Mar.2023, 18:27

Дачић: Антисрпским круговима у региону смета јак председник Србије

Постало је правило да политичари и медији у региону, као њихова продужена рука, председника Србије Александра Вучића проглашавају за дежурну мету за нападе на Србију, изјавио је данас министар спољних послова Ивца Дачић.
"Од иницијативе Отвореног >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Балкана, па до наводног утицаја на дестабилизацију региона, зашто се Србија развија, зашто се Србија наоружава, да је део руског утицаја, зашто се снима 'Дара из Јасеновца' и 'Олуја', и ко зна шта све", рекао је Дачић Танјугу.
Како је нагласио, антиспрским круговима у Црној Гори, Хрватској, БиХ и Албанцима са Косова и Метохије, Албаније и Северне Македоније, смета јак председник Србије, јер њима одговара слаба Србија.
"Баш зато председник Вучић ужива неподељену подршку грађана Србије и целокупног српског народа. Зато што ради у интересу Србије, а не у интересу наших непријатеља", закључио је Дачић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.