Права прилика малих бизниса из Србије да освоје регион

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Okt.2022, 17:30

Права прилика малих бизниса из Србије да освоје регион

За пријаву на конкурс у оквиру кога ће финансијска групација НЛБ Група подржати реализацију три најбоље регионалне идеје за одрживо пословање укупним износом од 100.000 евра, остало је још два дана. Фото: Pexels/Pixabay Као и претходних година, право учешћа имају правна лица, предузетници >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и предузетнице, микро и мала предузећа и газдинства, без обзира на врсту делатности, саопштено је из НЛБ Комерцијалне банке.
По затварању конкурса, локална комисија ће најпре одабрати 10 најбољих одрживих идеја малих бизниса из Србије који ће добити подршку у виду промоције на дигиталним каналима НЛБ Комерцијалне банке и каналима медијског партнера пројекта, шест месеци бесплатног одржавања пословног пакета – рачуна (за нове клијенте који још увек немају пословни рачун/пакет на дан пријаве), 12 месеци без накнаде за коришћење ПОС терминала, као и 12 месеци без наплате месечне чланарине за једну одабрану Мастерцард Бусинеш дебитну картицу.
Директним пласирањем у велико регионално финале, 10 српских финалиста наћи ће се у трци са малим бизнисима са седам тржишта на којима послује НЛБ Група, а победници ће добити финансијску подршку и то за прво место 50.000 евра, 30.000 евра за друго, док је за треће место издвојено 20.000 евра.
Један је од награђених и најинспиративнијих пројеката прошлогодишњег конкурса #ОквирПодршке, јесте “Колачић среће”, произвођач мини посластица, које у себи садрже инспиративне поруке. Исидора Филиповић, једна од оснивача фирме истакла је да је добијена подршка била велики подстицај за развој бизниса у маркетиншком смислу, али и јако драгоцена, јер је донела раст интересовања за њихове производе.
Заинтересовнаи треба да се пријаве најкасније до суботе, 22. октобра на сајту НЛБ Комерцијалне банке (www.нлбкб.рс/оквир ) и попуне онлајн формулар и у неколико реченица предоче идеју о напређењу свог пословања на одржив начин, наводи се у саопштењу.
Janković: Pogrešan utisak da je Srbija glavni problem

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Права прилика малих бизниса из Србије да освоје регион се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.