Zorana Mihajlović za Danas: EPS ništa nije uradio na onome na čemu “krvari”

Izvor: Danas, 18.Mar.2024, 18:38

Zorana Mihajlović za Danas: EPS ništa nije uradio na onome na čemu “krvari”

Dobri poslovni rezultati Elektroprivrede Srbije u 2023. prvenstveno su plod poskupljenja električne energije, ali i dobre hidrološke situacije koja je omogućila njen izvoz. Sa druge strane, potpuno je kontradiktorno to što resorna ministarka Dubravka Đedović Handanović potencira rekordnu dobit EPS-a iako je upravo ona bila ta koja je kritikovala rad direktora Miroslava Tomaševića koji se na čelu preduzeća nalazio do sredine juna prošle godine kada je smenjen po nalogu novog Nadzornog odbora, smatra domaća stručna javnost.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MINISTARKA ĐEDOVIĆ HANDANOVIĆ: Srpska privreda u konstantnom napretku "EPS dostigao istorijske finansijske rezultate!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 12:38

Dobit kompanije iznosila je 114 milijardi dinara...Skupština Akcionarskog društva "Elektroprivrede Srbije" usvojila je na današnjoj sednici Izveštaj o realizaciji Konsolidovanog Trogodišnjeg plana poslovanja za period 01.01-31.12.2023. godine, koji je pokazao da je dobit kompanije iznosila 114...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.