Zaštitnik gradjana pokrenuo postupak kontrole rada EPS-a zbog slučaja penzionera iz Sombora

Izvor: Beta, 27.Sep.2021, 17:53

Zaštitnik gradjana pokrenuo postupak kontrole rada EPS-a zbog slučaja penzionera iz Sombora

Zaštitnik gradjana je po sopstvenoj inicijativi zatražio od EPS-a da ga u roku od 15 dana obavesti "kada je penzioneru iz Sombora obustavljena isporuka električne energije i koliko je iznosio njegov dug za isporučenu struju u momentu obustave", saopšteno je danas iz kancelarije zaštitnika gradjana.Postupak kontrole rada JP "Elektroprivreda Srbije" Beograd, ogranak "EPS Snabdevanje" pokrenut je "posle saznanja iz medija da penzioner iz Sombora više od dve godine živi bez struje koja mu je isključena zbog pogrešno obračunatog duga, što je utvrdio i sudski veštak"."Zaštitnik gradjana dalje od EPS-a traži odgovore da li su tačni navodi da je sudski veštak u postupku koji se vodi pred Osnovnim sudom u Somboru podneo nalaz da je vrednost utrošene električne energije znatno niža i kada je to učinio, kao i da li je nakon toga 'Elektroprivreda Srbije' Beograd preduzimala bilo kakve radnje u cilju nastavljanja isporuke električne u ovom slučaju", navodi se u saopštenju.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Zaštitnik građana kontroliše EPS zbog penzionera iz Sombora koji je dve godine bez struje

Izvor: Radio 021, 28.Sep.2021, 07:05

Zaštitnik građana Zoran Pašalić pokrenuo je postupak kontrole rada Elektroprivrede Srbije, jer već dve godine ne isporučuje struju penzioneru iz Sombora zbog pogrešno obračunatog duga.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.