VLADA SRBIJE smenila čitav Nadzorni odbor EPS

Izvor: NaDlanu.com, 20.Nov.2014, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VLADA SRBIJE smenila čitav Nadzorni odbor EPS

Vlada Srbije danas na sednici vlade smenila ceo Nadzorni odbor EPS- a .

Nadzorni odbor EPS čine prof. dr Aca Marković koji je vršio funkciju predsednika.

Članovi Nadzornog odbora bili su Aleksandar Trifunović, Dejan Trifunović, Jelena Matejić (kao nezavisan član) i Aleksandar Jokić, kao predstavnik zaposlenih.

Smenjeni članovi Nadzornog >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << odbora EPS –a imenovani su bili rešenjem Vlade Srbije od 11. decembra 2013. godine

Nadzorni odbor JP EPS imenovan je u skladu sa Zakonom o javnim preduzećima i na osnovu Odluke o usklađivanju poslovanja Javnog preduzeća za proizvodnju, distribuciju i trgovinu električnom energijom sa Zakonom o javnim preduzećima. Danom imenovanja Nadzornog odbora prestala je bila funkcija Upravnog odbora JP EPS, koji je obavljao poslove iz delokruga Nadzornog odbora.

Izvor: Kurir

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.