Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Feb.2023, 21:46

VJT: Savović samo „obrađivač predmeta“, nije utvrdila 7,5 miliona evra štete

Više javno tuzilastvo u Beogradu saopštilo je da se u javnosti "izmena godišnjeg rasporeda poslova sa ciljem unapređenja efikasnosti rada iskorišćava u političke svrhe i za lične interese", zbog čega je, kako se navodi, u drugom planu ostala uspešna realizacija velikog i važnog predmeta "EPS", u kojem je uhapšeno šest osumnjičenih protiv kojih je pokrenuta istraga.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Tužilaštvo: Bojana Savović priznala da nije vršen pritisak na nju i da nije degradirana

Izvor: Blic, 26.Feb.2023

Više javno tuzilastvo u Beogradu (VJT) saopštilo je danas da se u javnosti slučaj premeštanja u drugo odeljenje zamenice javnog tužioca Bojane Savović, izmenom godišnjeg rasporeda poslova, iskorišćava u političke svrhe i za lične interese, zbog čega je, kako dodaju, u drugom planu ostala...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.