Izvor: Radio 021, 02.Mar.2020, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno osmoro zaposlenih EPS-a, javnom nabavkom dogovorili gradnju za privatno lice

Sedmoro zaposlenih Elektroprivrede Srbije iz ogranka "Drinsko-Limske hidroelektrane" u Bajinoj Bašti uhapšeno je zbog sumnje da su kroz više krivičnih dela u vezi sa javnim nabavkama oštetili "Elektroprivredu Srbije" za oko 16,6 miliona dinara.

"Uhapšeni osumnjičeni su pričinili štetu EPS-u i ogranku DLHE time što su omogućili da se urade radovi koji nisu bili predmet javnih nabavki niti od značaja za poslovanje EPS- a. Tom prilikom su izgrađeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << građevinski objekat i pristupni put koji je trebalo da služe  potrebama trećeg lica, za šta su nenamenski potrošena sredstva JP EPS", saopštavaju iz ovog javnog preduzeća.

U drugoj akciji, u saradnji sa Sektorom za unutrašnju kontrolu i bezbednost JP EPS, policijski službenici uhapsili su jednog zaposlenog u EPS-ovom ogranku RB "Kolubara" prilikom krađe. Uhapšeni je zatečen prilikom krađe visokonaponskog kabla, velike vrednosti.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: EPS

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.