Uhapšeno četvoro zbog krađe struje

Izvor: Radio 021, 06.Jun.2017, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno četvoro zbog krađe struje

Policija je uhapsila dvoje zaposlenih u Elektrodistribuciji Čačak i dvoje gradjana, koji su kradjom struje oštetili Elektroprivredu Srbije (EPS) za oko 22 miliona dinara, saopštio je danas EPS.

Uhapšeni su, kako se navodi, na području Čačka organizovali kradju električne energije, tako što su uz novčanu nadoknadu mehaničkim putem vraćali stanje na brojilima i korigovali račune za struju.

Dodaje se da su na taj način u dužem vremenskom periodu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << umanjivali račune za utrošenu električnu energiju jednom broju firmi i domaćinstava.

"Otkriveno je 20 slučajeva kradje električne energije i očekuje se još oko 200 prijava zbog neosnovanog umanjenja računa", navodi se u saopštenju EPS-a i dodaje da je uhapšenima odredjen pritvor od 30 dana.

Autor: Beta
Pogledaj vesti o: EPS

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.