Uhapšen radnik EPS-a osumnjičen za zloupotrebu

Izvor: RTS, 24.Okt.2017, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen radnik EPS-a osumnjičen za zloupotrebu

Radnik "Elektroprivrede Srbije" M. M. uhapšen u Bujanovcu zbog sumnje da je oštetio EPS za milion i 600.000 dinara.
Sumnja se da je uhapšeni M. M. (1986) omogućio neispravno merenje potrošnje električne energije većem broju korisnika na području opštine Bujanovac, saopštio je EPS.

Takođe se sumnja da je potrošačima neovlašćeno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << davao podatke o dolasku ekipa EPS-a, koje su kontrolisale da li postoji neovlašćeno korišćenje električne energije.
Protiv osoba kojima je osumnjičeni omogućio neispravno merenje električne energije, Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju podnete su krivične prijave zbog krađe električne energije.
EPS saopštava da će nastaviti oštre kontrole kako bi se zaštitila imovina predzeća i sprečile zloupotrebe.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen radnik EPS, oštetio kompaniju za 1.600.000 dinara

Izvor: B92, 24.Okt.2017

Beograd -- Radnik Elektroprivrede Srbije M. M. uhapšen je u Bujanovcu zbog sumnje da je oštetio EPS za 1.600.000 dinara, saopštila je ta kompanija...Kako navode, sumnja se da je uhapšeni omogućio neispravno merenje potrošnje električne energije, većem broju korisnika na području opštine Bujanovac...Takođe...

Nastavak na B92...

Uhapšen radnik EPS-a osumnjičen za zloupotrebu

Izvor: Vesti-online.com, 24.Okt.2017

Radnik "Elektroprivrede Srbije" M. M. uhapšen u Bujanovcu zbog sumnje da je oštetio EPS za milion i 600.000 dinara...Sumnja se da je uhapšeni M. M. (1986) omogućio neispravno merenje potrošnje električne energije većem broju korisnika na području opštine Bujanovac, navodi se u saopštenju EPS...Takođe...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.