UHAPŠENO šestoro zaposlenih u EPS-u

Izvor: Mondo, 13.Avg.2019, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠENO šestoro zaposlenih u EPS-u

Policija je uhapsila šestoro zaposlenih “Elektroprivrede Srbije” iz Kraljeva zbog zloupotrebe službenog položaja u gradnji elektroenergetskog objekta za mini hidroelektranu “Dubočica 2”.

Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Oni su uhapšeni na osnovu rezultata kontrole Sektora za unutrašnju kontrolu i bezbednost JP EPS.

Uhapšeni su Zoran P. glavni referent za održavanje elektroenergetskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << objekata (EEO), Grujica D. referent za održavanje EEO, Dejan R. šef službe za održavanje EEO, Milan V. rukovodilac sektora za održavanje EEO i mernih mesta, Dragan M. direktor Odseka za tehničke usluge Kraljevo i Saša D. rukovodilac Sektora u Odseku za održavanje EEO, svi zaposleni u JP EPS u Kraljevu, navodi se u saopštenju EPS.

Hapšenje u EPS-u!

Oni su osumnjičeni da su tokom 2016. i 2017. godine nezakonito angažovali zaposlene i mehanizaciju EPS-a na izgradnji elektroenergetskog objekta za potrebe MHE “Dubočica 2”, koja je u vlasništvu Milana V. odnosno njegove firme “Hidroenergo Dubočica”.

Time su oštetili EPS i preduzeću “Hidroenergo Dubočica” obezbedili protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 1,96 miliona dinara.

Uhapšen radnik EPS-a!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.