U EPS-u ukinute 43 direktorske funkcije

Izvor: Beta, 02.Mar.2015, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U EPS-u ukinute 43 direktorske funkcije

BEOGRAD, 2. marta 2015. (Beta) - Javno preduzeće (JP) Elektroprivreda Srbije (EPS) usvojila je u ponedeljak Odluku o osnovama unutrašnjeg organizovanja, kojom se ukidaju sve direkcije i smanjuje broj sektora sa 65 na 35.

Kako se navodi u saopstenju, tom odlukom i Pravilnikom o organizaciji i sistematizaciji poslova u JP EPS, koje je potpisao direktor tog preduzeća Aleksandar Obradović, ukinute su 43 direktorske funkcije.

Ističe se da je novom organizacionom >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << šemom, koja se primenjuje od danas, EPS više integrisan sa privrednim društvima, gde će, precizira se, "u narednom periodu biti primenjena ta sistematizacija poslova".

"Cilj je da EPS bude bliže proizvodnji i distribuciji električne energije", navodi se u saopštenju.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EPS: Ukinuta 43 direktorska mesta, 30 sektora manje

Izvor: Studio B, 02.Mar.2015

U Javnom preduzeću Elektroprivreda Srbije (JP EPS) od danas se primenjuje nova organizaciona šema, kojom se ukidaju sve direkcije, ukinute su 43 direktorske funkcije, a broj sektora je smanjen sa 65 na 35...Direktor "Elektroprivrede Srbije" Aleksandar Obradović potpisao je Odluku o osnovama unutrašnjeg...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.