Smenjen direktor EPS-a Obradović zbog audija

Izvor: Mondo, 03.Mar.2016, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smenjen direktor EPS-a Obradović zbog "audija"

Vlada Srbije smenila je direktora Elektroprivrede Srbije, Aleksandra Obradovića. Vršilac dužnosti nije određen.

Foto: screenshot/youtube Direktor EPS-a Aleksandar Obradović

Vlada Srbije danas je smenila direktora Elektroprivrede Srbije (EPS) Aleksandra Obradovića, rečeno je Beti u Vladi.

Odluka o razrešenju Obradovića doneta je na sednici Vlade na kojoj nije imenovan vršilac dužnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << direktora tog javnog preduzeća, tako da će Obradović verovatno vršiti dužnost do izbora novog dirketora.

Prema ranijim izjavama premijera Srbije Aleksandra Vučića, Vlada je bila nezadovoljna kako je Obradović sprovodio plan reorganizacije EPS-a i što se nije pridržavao mera štednje predviđenih u državnim organima i institucijama.

Gostujući u emisiji Upitnik, premijer Aleksandar Vučić je kritički govorio o jednom od direktora velikih javnih preduzeća koji se kupovinom dva automobila marke "audi" nije pridržavao mera štednje koje je proklamovala Vlada.

Vučić je tada najavio da će taj direktor biti smenjen.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.