Izvor: Pančevac-online.com, 15.Jun.2023, 12:36

SMENJEN DIREKTOR EPS: Miroslav Tomašević nije više na dužnosti

V.D. direktora Elektroprivrede Srbije Miroslav Tomašević smenjen je sa te funkcije. Kako je ranije najavljeno, novi Nadzorni odbor koji je imenovan prošle nedelje i koji čini sedam članova, od kojih dva Norvežanina, izabraće novog generalnog direktora u narednom periodu. Da podsetimo, ranije se na društvenim mrežama pojavio snimak koji dosta dobro ilustruje razmere javašluka u […] The post SMENJEN DIREKTOR EPS: Miroslav Tomašević nije više na dužnosti appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Nadzorni odbor smenio Tomaševića sa mesta v.d. generalnog direktora EPS-a

Izvor: Danas, 15.Jun.2023

Miroslav Tomašević v.d. generalnog direktora Elektroprivrede Srbije danas je smenjen, odlučio je Nadzorni odbor kompanije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.