Izvor: RTS, 29.Okt.2020, 13:47

Radnik EPS-a povređen prilikom remonta trafostanice, bez struje delovi Zemuna i Batajnice

Radnik Elektroprivrede Srbije (EPS) je zadobio opekotine po telu kada je u trafostanici u krugu Elektronske industrije u Batajnici, tokom priprema za remont, došlo do pojave električnog luka na jednoj ćeliji trafoa, saopšteno je iz EPS-a.
Nezgoda se dogodila oko 9 sati i 40 minuta, a povređeni radnik je u svesnom stanju kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar.
Iz EPS-a navode da nije tačna informacija da je eksplodirala >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << trafostanica, već je do nezgode došlo prilikom postavljanja uzemljivača na sabirnice u trafou.
Bez napajanja je ostalo 2.582 korisnika na području Zemun polja, Batajnice i Zemuna.
Ekipe EPS-a su u najkraćem roku izašle na teren kako bi sanirale kvar.
Pogledaj vesti o: EPS

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Teško povređen vozač golfa

Izvor: OkRadio.rs, 29.Okt.2020

U sudaru "golfa" i "lagune" teško je povređeno jedno lice, saopšteno je iz Policijske uprave Vranje. Teške telesne povrede zadobio je vozač (58) "golfa" vranjskih registracija prilikom sudara sa "reno lagunom" na lokalnom putu kod sela Bujkovac.     Ženska osoba (30), koja se nalazila u...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.