Radnici EPS uzeli mito za priključak na mrežu

Izvor: juGmedia, 12.Sep.2014, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici EPS uzeli mito za priključak na mrežu

NIŠ – Niška policija uhapsila je K. M. (43) i D. M. (51), obojica iz Niša, zaposleni u poslovnici Elektrodistribucije u Niškoj Banji, zbog sumnje da su primili mito.

Sumnja se da su K. M., početkom septembra ove godine, zahtevao novac od oštećenog u iznosu od 25 hiljada dinara za sebe i pet hiljada dinara za D. M. Postoje osnovi sumnje da je K. M. primio novac u iznosu od 50 evra, a D. M. novac u iznosu od pet hiljada dinara.

Osumnjičeni se terete da su izvršili krivično >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << delo na taj način što su potraživali novac na ime ponovnog priključka na električnu mrežu oštećenog kome je isključena struja u porodičnom domaćinstvu, zbog nelegalne potrošnje otkrivene od strane Komisije za kontrolu ispravnosti mernih brojeva.

Takođe, protiv oštećenog biće podnete krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo davanje mita.

K. M. i D. M. je određen pritvor do 48 časova, nakon čega će biti sproveden nadležnom tužilaštvu u Nišu.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: EPS

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.