Radnici EPS-a izbegli linč!

Izvor: OkRadio.rs, 27.Feb.2016, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici EPS-a izbegli linč!

Grupa meštana sela Lužane skoro sat i po držala je "zarobljene" kontrolore niške Elektrodistrubucije koji su došli u ovo aleksinačko selo zbog kontrole krađe struje, potvrđeno je "Blicu" u ED Niš. Kontrolore je linča spasila policija koja će protiv jednog meštanina podneti krivičnu prijavu zbog napad na službeno lice u vršenju dužnosti. Rukovodilac sektora za upravljanje u ED Niš Dragoslav Pavlović kaže da je do incidenta došlo, nakon što su kontrolori pokušali da isključe struju jednom meštanu kod koga je utvrđeno da je krao struju. - Po novom sistemu rada upućujemo mini busom grupu od 15 kontrolora u neko...
Pogledaj vesti o: EPS

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Napao radnike koji su došli da mu seku struju

Izvor: JužneVesti.com, 27.Feb.2016

Protiv jednog meštanina aleksinačkog sela Lužane podneta je krivična prijava zbog toga što je, kako kažu za “Južne vesti” u policiji, fizički napao radnike Elektrodistribucije.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.