Potpisani ugovori o finansiranju izgradnje vetroparka Pupin u Kovačici

Izvor: Beta Video, 26.Mar.2024, 22:42

Potpisani ugovori o finansiranju izgradnje vetroparka Pupin u Kovačici

BEOGRAD - Izraelska kompanija ``Enlight Renewable Energy`` potpisala je danas u Beogradu tri ugovora o finansiranju izgradnje vetroparka ``Pupin`` na teritoriji opštine Kovačica, što je investicija u vrednosti oko 100 miliona evra. Ugovori su potpisani sa Elektroprivredom Srbije (EPS), Evropskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD) i Erste bankom o otkupu električne energije i preuzimanju balansne odgovornosti, kreditiranju i stupanju u projekat. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: EPS

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Potpisani ugovori o finansiranju vetroparka "Pupin": Evo daje 144 miliona i gde će se elektrana nalaziti

Izvor: Blic, 27.Mar.2024, 13:41

Set ugovora za finalizaciju finansijskog aranžmana za izgradnju Vetroparka "Pupin" sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj potpisan je juče u hotelu ''Hajat'', u prisustvu ministarke rudarstva i energetike Dubravke Đedović Handanović.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.