Poginuo radnik EPS-a nakon pada sa bandere

Izvor: B92, 17.Mar.2016, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo radnik EPS-a nakon pada sa bandere

Radnik EPS-a iz okoline Trgovišta nastradao je danas u tom mestu nakon što je pao sa bandere, potvrdio je Dragan Stamenković, portparol vranjske policije.

U Elektrodistribuciji u Vranju za "Južne vesti“ je rečeno da nisu ovlašćeni da daju bilo kakve informacije ispred EPS-a, te da će istraga pokazati kako je došlo do nesreće u kojoj je 47-godišnji S. S. stradao.

U vranjskom Zdravstvenom centru gde je radnik transportovan iz Trgovišta, potvrđeno nam je da je radnik primljen sa teškim povredama, prelomom rebara i krvarenjem, i da je nažalost podlegao povredama.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Poginuo radnik EPS-a u Trgovištu

Izvor: OkRadio.rs, 18.Mar.2016, 10:50

U četvrtak popodne je u selu Zladovce kod Trgovišta nastradao radnik EPS-a, potvrđeno je OK Radiju u Policijskoj upravi u Vranju. On je zadobio teške telesne povrede nakon što je pao sa bandere. Nesrećni radnik je prebačen u vranjski Zdravstveni centar, gde je preminuo od zadobijenih povreda. Uviđaj...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.