Počela prinudna naplata dugova za struju

Izvor: Beta, 25.Avg.2014, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela prinudna naplata dugova za struju

BEOGRAD, 25. avgusta 2014. (Beta) - Preduzeće EPS snabdevanje predalo je 103.826 predloga za izvršenje naplate duga za struju u iznosu od milijardu i 100 miliona dinara, rekli su u ponedeljak u tom preduzeću koje posluje u sastavu Elektroprivrede Srbije (EPS).

Kako su agenciji Beta rekli EPS snabdevanju, prema raspoloživim podacima, proces prinudne naplate započet danas, teče prema planu.

Prosečno potraživanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << predato na prinudnu naplatu je oko 10.000 dinara po dužniku, dodali su u EPS snabdevanju.

Naveli su da su u postupku prinudne naplate angažovani izvršitelji prema sedištu poverioca EPS snabdevanja, kao što je i predvidjeno zakonom.

"Angazovano je svih 75 izvršitelja sa područja Beograda. Svi izvršitelji dobili su podjednak broj predmeta", rekli su u EPS snabdevanju.

Dodali su da su izvršiteljima predati predmeti od početka rada EPS snabdevanja, 1. jula 2013. zakljucno sa novembrom 2013. godine.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Počela prinudna naplata dugova za struju

Izvor: Studio B, 25.Avg.2014

Preduzeće EPS snabdevanje predalo je 103.826 predloga za izvršenje naplate duga za struju u ukupnom iznosu od milijardu i 100 miliona dinara, rekli su u tom preduzeću koje posluje u okviru Elektroprivrede Srbije. ..Kako su agenciji Beta rekli EPS snabdevanju, prema raspoloživim podacima, proces prinudne...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.