Pajtić: Dispečerski centar u NS jedno veliko ništa

Izvor: B92, 24.Jun.2015, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: Dispečerski centar u NS jedno veliko ništa

Predsednik Vlade Vojvodine i lider DS Bojan Pajtić kaže da je dispečerski centar EPS-a u Novom Sadu, čije je otvaranje najavio premijer, "jedno veliko ništa".

"Dispečerski centar ne može predstavljati zamenu za tako nešto, to je čisto tehnička služba, i ako je Vučić samo to obećao, onda je to jedno veliko ništa", rekao je Pajtić za "Politiku".

U intervjuu povodom sastanka Vučića sa predsednikom Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenadom Čankom, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pokrajinski premijer je podsetio da je LSV u Skupštini Vojvodine glasala da se protivi gašenju Elektrovojvodine.

On jrekao da bi gašenje dovelo do toga da uspešna kompanija bude pripojena neuspešnima i da "ono što su ljudi ozbiljno i odgovorno radili, propadne".

"Tražili smo da Elektrovojvodina zadrži status privrednog društva radi obezbeđivanja kvalitetnije i sigurnije isporuke električne energije, ali i radi očuvanja imovine upravo u interesu građana koji su tu Elektrovojvodinu i gradili", istakao je Pajtić.

On je dodao da nije dobro to što predsednik Vlade Srbije mesecima ignoriše zahteve pokrajinske vlade da se održi zajednička sednica u vezi sa nastalim problemima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pajtić: Dispečerski centar u Novom Sadu jedno veliko ništa

Izvor: Radio 021, 25.Jun.2015, 08:41

Predsednik Vlade Vojvodine i lider DS Bojan Pajtić kaže da je dispečerski centar EPS-a u Novom Sadu, čije je otvaranje najavio premijer Vučić, "jedno veliko ništa"..."Dispečerski centar ne može predstavljati zamenu za tako nešto, to je čisto tehnička služba, i ako je Vučić samo to obećao,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.