Oglasio se i EPS: Galovica nije bila bez struje, Gazela od 17:45h

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2019, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se i EPS: Galovica nije bila bez struje, Gazela od 17:45h

"Elektroprivreda Srbije" je prinuđena da reaguje zbog netačnih informacija oko povezivanja snabdevanja električnom energijom sa poplavom na Novom Beogradu koje je izneo Zoran Matić, izvršni direktor kanalizacionih mreža "Beogradskog vodovoda i kanalizacije". 

Činjenica je da Galovica ni trenutka nije bila bez snabdevanja električnom energijom a da je Gazela bez električne energije ostala oko 17.45 časova u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nedelju.

U EPS-u i "EPS Distribuciji"  preventivno su uvedena dvostruka dežurstva ekipa u očekivanju vremenskih nepogoda u Beogradu i ekipe su hitno reagovale, posebno na ključnim tačkama sistema i obezbeđivanju snabdevanja crpnih stanica.

Zaposleni EPS-a su tokom nevremena sa jakom kišom u Beogradu neprestano bili na terenu i činili sve se obezbedi stabilno napajanje.

U najkraćem mogućem roku snabdevanje električnom energijom je normalizovano, a ekipe EPS-a će i dalje raditi u pojačanom režimu dežurstva da bi se što brže reagovalo u slučaju novih vremenskih nepogoda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.