Izvor: Blic, 19.Feb.2024, 10:09

Od jutros ponovo moguće platiti račune za struju na šalterima EPS-a u celoj Srbiji

Od danas je ponovo moguća naplata računa za struju na šalterima Elektroprivrede Srbije. Šalteri nisu radili više od dva meseca zbog hakerskog napada. Vršilac dužnosti generalnog direktora EPS-a Dušan Živković rekao je da ponovo rade svi šalteri EPS-a u celoj Srbiji, kao i da je oko 340.000 korisnika napravilo nalog na portalu "Uvid u račun" putem kojeg takođe mogu da plate svoje račune za struju.
Pogledaj vesti o: EPS

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ponovo moguće platiti račune za struju na šalterima EPS-a

Izvor: B92, 19.Feb.2024

Od danas je ponovo moguća naplata računa za struju na šalterima Elektroprivrede Srbije...Šalteri nisu radili više od dva meseca zbog hakerskog napada. Vršilac dužnosti generalnog direktora EPS-a Dušan Živković rekao je da ponovo rade svi šalteri EPS-a u celoj Srbiji, kao i da je oko 340.000...

Nastavak na B92...

V.d. direktora EPS: Ponovo moguće platiti struju na šalterima u celoj Srbiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Feb.2024

Vršilac dužnosti generalnog direktora EPS-a Dušan Živković rekao je za RTS da su svi šalteri počeli da rade, kako u Beogradu, tako i u ostatku Srbije i dodao je da veruju da će potrošači nastaviti sa uobičajenom praksom plaćanja računa na šalterima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.