Izvor: Danas, 26.Mar.2024, 10:53

Mobilna aplikacija EPS „Uvid u račun“ dostupna potrošačima

Elektroprivreda Srbije" pustila je u rad mobilnu aplikaciju „EPS Uvid u račun". Putem aplikacije, domaćinstva i mali kupci imaju mogućnost da na mobilnom telefonu, na veoma jednostavan način prate potrošnju električne energije, plate račune, provere mesečne zaduženja i uplate tri godine unazad, kao i da dobiju obaveštenja i ulože prigovor.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova opcija za račune za struju! Od danas ovako možete da pratite svoju potrošnju

Izvor: Blic, 26.Mar.2024

Elektroprivreda Srbije pustila je u rad mobilnu aplikaciju "EPS Uvid u račun", putem koje domaćinstva i mali kupci imaju mogućnost da na mobilnom telefonu, na veoma jednostavan način prate potrošnju električne energije, plate račune, provere mesečne zaduženja i uplate tri godine unazad, kao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.