Izvor: Blic, 04.Apr.2023, 11:12

Ministarstvo energetike usvojilo predlog: Sindikati će imati svog predstavnika u Nadzornom odboru EPS

Ministarstvo rudarstva i energetike i Vlada RS izvršili su konsultacije sa sindikatima u procesu reformisanja JP EPS. Nakon pažljivog razmatranja svih sugestija različitih predstavnika podeljenog Sindikata radnika EPS-a na predlog statuta usvojen je predlog koji će osigurati da zaposleni imaju svog predstavnika u upravljačkim organima kompanije, piše u saopštenju ministarstva.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ministarstvo: Zaposleni u EPS će imati predstavnika u upravljačkim organima

Izvor: Beta, 04.Apr.2023

Ministarstvo rudarstva i energetike i Vlada Srbije konsultovali su se sa sindikatima u procesu reformisanja JP Elektroprivreda Srbije (EPS) i usvojen je predlog koji će osigurati da zaposleni imaju svog predstavnika u upravljačkim organima kompanije, saopšteno je danas."Zahtev da zaposleni imaju svog...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.