Izvor: Beta, 03.Dec.2009, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Minel Kotlogradnja sa svetskim kompanijama u poslu sa EPS

BEOGRAD, 3. decembra 2009. (Beta) - Konzorcijum predvodjen firmom Hitači pauer Evropa, u čijem sastavu su i Minel Kotlogradnja, Aktiv Austrija i Rudnap grupa, potpisao je ugovor sa JP Elektroprivreda Srbije o rekonstrukciji DGS mlinova za ugalj u Termoelektrani "Nikola Tesla A".

Taj konzorcijum pobedio je na tenderu vrednom 33,7 miliona evra u oštroj konkurenciji eminentnih kompanija Alstom pauer i Babkuk pauer servis.

Tender za rekonstrukciju DGS mlinova na blokovima A3, A4, A5 raspisala je JP Elektroprivreda Srbije.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Minel Kotlogradnja sa svetskim kompanijama u poslu sa EPS

Izvor: NaDlanu.com, 03.Dec.2009

BEOGRAD, 3. decembra 2009. (Beta) - Konzorcijum predvođen firmom Hitači pauer Evropa, u čijem sastavu su i Minel Kotlogradnja, Aktiv Austrija i Rudnap grupa, potpisao je ugovor sa JP Elektroprivreda Srbije o rekonstrukciji DGS mlinova za ugalj u Termoelektrani "Nikola Tesla A". Taj konzorcijum pobedio...

Nastavak na NaDlanu.com...

Minel Kotlogradnja sa svetskim kompanijama u poslu sa EPS

Izvor: EMportal, 03.Dec.2009

Konzorcijum predvođen firmom Hitachi Power Europe, u čijem sastavu su i Minel Kotlogradnja, Aktiv Austrija i Rudnap grupa, potpisao je ugovor sa JP Elektroprivreda Srbije o rekonstrukciji DGS mlinova za ugalj u Termoelektrani "Nikola Tesla A".

Nastavak na EMportal...

Minel Kotlogradnja sa svjetskim kompanijama u poslu sa EPS

Izvor: Capital.ba, 03.Dec.2009

BEOGRAD, Konzorcijum predvođen firmom Hitači pauer Evropa (Hitachi Power Europe), u čijem sastavu su i Minel Kotlogradnja, Aktiv Austrija i Rudnap grupa, potpisao je ugovor sa JP Elektroprivreda Srbije o rekonstrukciji DGS mlinova za ugalj u Termoelektrani 'Nikola Tesla A'. Taj konzorcijum pobijedio...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.