Marković: EPS nije planirao poskupljenje struje u 2012.

Izvor: Blic, 28.Dec.2011, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković: EPS nije planirao poskupljenje struje u 2012.

Planom poslovanja Elektroprivede Srbije (EPS) za 2012. godinu nije predvidjeno povećanje cene struje, izjavio je danas predsednik Upravnog odbora EPS-a Aca Marković.

On je novinarima kazao da je na današnjoj sednici Upravnog odbora EPS jednoglasno usvojen plan poslovanja kompanije za sledeću godinu koji će biti upućen na saglasnost Vladi Srbije.

U tom dokumetnu su glavni planovi proizvodnje i investicija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << EPS-a za 2012. godinu, kazao je Marković, ali nije mogao da iznese detalje plana.

"Nismo predvideli poskupljenje struje jer to podrazumeva da su se stekli uslovi za to odnosno da dokažete Agenciji za energetiku da imate razloge za poskupljenje", kazao je Marković.

Predsednik Upravnog odbora srpske državne elektroenergetske kompanije Aca Marković kazao je da je EPS je u ovoj godini proizveo više od 36 milijardi kilovat časova električne energije i da je proizvodnja u termoelektranama i rudnicima uglja povećana zbog suše.

Povezane vesti: Od 1. aprila nove cene i popusti za struju Cvetković: Vlada neće odobriti još jedno poskupljenje struje "Struja neće uskoro poskupeti" EPS: U Srbiji samo 20.000 potrošača koristi popuste za struju Tražićemo i drugo poskupljenje struje ove godine

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poskupljenje struje u 2012. "nije planirano"

Izvor: Mondo, 28.Dec.2011

Planom poslovanja Elektroprivede Srbije nije predviđeno povećanje cene struje, izjavio je predsednik UO EPS-a Aca Marković.

Nastavak na Mondo...

EPS ne planira poskupljenje struje u 2012

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Dec.2011

Iako stručnjaci upozoravaju da struja mora da poskupi, EPS planom poslovanja za izbornu 2012. godinu nije predvideo povećanje cene.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Dobra vest: Struja u 2012. neće poskupeti!

Izvor: S media, 28.Dec.2011

Planom poslovanja Elektroprivede Srbije (EPS) za 2012. godinu nije predviđeno povećanje cene struje, izjavio je danas predsednik Upravnog odbora EPS-a Aca Marković...On je novinarima kazao da je na današnjoj sednici Upravnog odbora EPS jednoglasno usvojen plan poslovanja kompanije za sledeću godinu...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.