Maksimalan broj ekipa na terenu, bez struje 220 kupaca

Izvor: Beta, 19.Apr.2014, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maksimalan broj ekipa na terenu, bez struje 220 kupaca

BEOGRAD, 19. aprila 2014. (Beta) - Elektroprivreda Srbije (EPS) saopštila je u subotu da trenutno 220 potrošača u Srbiji nemaju struju i da je oformljen krizni štab privrednog društva "Elektrosrbija" na čijem području su se desile vremenske nepogode i proglašena vanredna situacija.

"Iako se situacija menja iz časa u čas zbog padavina i problema koje vremenske neprilike izazivaju na terenu, očekivanja su da će do sutra >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << isporuka električne energije biti obezbedjena svim potrošačima", navodi EPS.

Na teritoriji užičkog kraja angažovano je 70 ekipa, u čačanskom kraju 50 ekipa, a rade i ekipe iz drugih ogranaka, piše u saopštenju i dodaje da je EPS preduzeo sve mere u okviru svojih nadležnosti kako bi se što pre otklonili kvarovi nastali zbog vanrednih vremenskih neprilika i velikih snežnih padavina.

Ogranci privednog društva "Elektrosrbije", kako se navodi, direktno saradjuju sa Sektorom sa vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova i redovno dostavljaju izveštaje o realizovanim aktivnostima na saniranju ugroženih elektroenergetskih objekata.

Angažovan je maksimalan broj ekipa na terenu, uz prisutvo predstavnika rukovodstva, piše u saopštenju i dodaje da timovi za vanredne situacije konstantno saniraju havarije i pojačani su ekipama iz drugih ogranaka "Elektrosrbije", mehanizacijom, opremom i elektromaterijalom.

Foto: http://www.elektrosrbija.rs

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saopštenje za javnost (Beograd, 19. april 2014. godine) „Elektroprivreda Srbije“ preduzela sve mere kako bi se kvarovi u zapadnoj Srbiji što pre otklonili

Izvor: Beta OMS, 19.Apr.2014

Maksimalan broj ekipa na terenu, bez struje 220 kupaca Već tri dana, od kada je došlo do vanrednih vremenskih neprilika i velikih snežnih padavima na području zapadne Srbije, danonoćnim angažovanjem ekipa na terenu „Elektroprivreda Srbije“ čini sve kako bi što manji broj građana Srbije...

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.