Kolaps u niškom EPS-u zbog manjka radnika?

Izvor: RadioCity.rs, 30.Maj.2017, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolaps u niškom EPS-u zbog manjka radnika?

Umesto punog kapaciteta, naplata računa za struju u distribuciji prekoputa Kliničkog centra vrši se na tek 4 šaltera, zbog čega je veliki broj naših sugrađana, kako tvrde, oko pola sata morao da stoji u redu za plaćanje.
Iako ih je na vratima zateklo obaveštenje da šalteri rade od 8 do 14 sati, u međuvremenu je to promenjeno, pa će, kako nezvanično saznaje City radio, raditi do 20 sati, ali se još uvek ne zna kako će i da li će uopšte poslednjeg majskog dana plaćanje na >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << ovom mestu biti moguće.
Ova situacija se stalno menja, tvrdi naš izvor iz EPS-a.
Inače, prema saznanjima City radija, sada ovaj posao obavljaju radnici iz administracije EPS-a, jer je istekao ugovor sa firmama preko kojih su dosad bili angažovani šalterski radnici. Ovakva situacija se, tvrdi naš izvor, dogodila i septembra prošle godine.

Zvanično objašnjenje iz Elektroprivrede Srbije o ovom problemu je da su pojedine šalter sale, u kojima se plaćaju računi za električnu energiju, na području Niša privremeno zatvorene zbog proseca angažovanja radnika.
"U toku su preraspodele i obuke zaposlenih, te će rad šaltera biti normalizovan u najkraćem roku. Bitno je da građani znaju da šalter sala u Upravnoj zgradi ED Niš radi uobičajeno u dve smene od 7 do 20 časova", objašnjavaju iz EPS-a.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.