Uskoro još jasniji računi za struju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Okt.2018, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro još jasniji računi za struju

Elektroprivreda Srbije najavila je danas da će od 2019. godine početi da radi novi korisnički centar za potrošače i da će početi uvođenje novog biling sistema sa još jasnijim računima za struju.

Direktor za snabdevanje električnom energijom u EPS-u Radovan Stanić, na Sajmu zaštite životne sredine i prirodnih resursa, rekao je da EPS uvek u prvi plan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << stavlja potrošača.

"Cilj je još bolja i brža komunikacija sa potrošačima i njihovo bolje informisanje uvođenjem novih tehnologija", naveo je Stanić.

EPS bi naredne godine trebalo i za građane da uvede dostavu računa za struju elektronskim putem, kako bi što više smanjio papirologiju.

Kako je rekao Stanić, EPS će već od Nove godine biti u prilici da omogući novi nivo servisa i jedinstveni pristup reklamacijama i žalbama kupaca.

"Nadam se da ćemo, takođe, u sledećoj godini omogućiti potrošačima uvid u račun na lakši i pouzdaniji način, koji će omogućiti i elektronsko plaćanje", naveo je on.

EPS je već uveo dostavu računa elektronskim putem za komercijalne kupce, odnosno na mejl adrese, a iduće godine će to omogućiti i potrošačima na zagarantovanom snabdevanju odnosno građanima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Stižu novi računi EPS-a za struju - može i na mejl

Izvor: B92, 03.Okt.2018

Beograd -- EPS je najavio da će od 2019. početi da radi novi korisnički centar za potrošače i da će početi uvođenje novog sistema sa jasnijim računima za struju...Direktor za snabdevanje električnom energijom u EPS-u Radovan Stanić, na Sajmu zaštite životne sredine i prirodnih resursa, rekao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.