Hapšenje radnika EPS-a zbog krađe 10 tona nafte iz Kolubare

Izvor: N1 televizija, 14.Avg.2017, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje radnika EPS-a zbog krađe 10 tona nafte iz Kolubare

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Lazarevcu uhapsili su sedam osoba, osumnjičenih da su kao zaposleni u javnom preduzeću Elektroprivreda Srbije, ogranak Kolubara, iz rudarskih mašina ukrali oko 10 tona nafte.

Kako se navodi u saopštenju, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili 45 krivičnih dela krađa uhapšeni su D. P. (55), S. C. (40), >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << M. P. (36), A. B. (27), D. Đ. (38), D. Ž. (37) i I. M. (28).

Osumnjičeni se terete da su od juna do 11. avgusta ove godine, kao rukovaoci rudarskih mašina, istakali i ukrali oko 10 tona nafte, čime su preduzeću Elektroprivreda Srbije, ogranak Kolubara, pričinili štetu od oko milion i po dinara.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Lazarevcu.

Policija, u saradnji sa Drugim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu, nastavlja dalji rad na ovom slučaju, piše u saopštenju.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni zbog sumnje da su krali naftu iz rudarskih mašina

Izvor: RTS, 14.Avg.2017

Sedam osoba je uhapšeno u Lazarevcu pošto se terete da su kao zaposleni u Javnom preduzeću "Elektroprivreda Srbije", ogranak "Kolubara", iz rudarskih mašina ukrali oko deset tona nafte. . Zbog sumnje da su počinili 45...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.