GRAĐANI DA PRIJAVE SVE KOJI PRODAJU EVRE PO NEPROPISANOM KURSU Siniša Mali: Srbija nezaustavljivo napreduje

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2022, 23:21

"GRAĐANI DA PRIJAVE SVE KOJI PRODAJU EVRE PO NEPROPISANOM KURSU" Siniša Mali: Srbija nezaustavljivo napreduje

Gosti Verice Bradić u večerašnjem Hit Tvitu su ministar finansija Siniša Mali, novi v.d. direktora EPS Miroslav Tomašević i glavni i odgovorni urednik "Informera", Dragan J. Vučićević.

Glavna tema emisije je pitanje, da li će Srbija imati dovoljno energenata i hrane u vreme svetske krize zbog rata u Ukrajini kao i predstojeći izbori.

Srbija nezaustavljivo napreduje, ocenio je ministar finansija Siniša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mali, pričajući o prosečnoj zaradi na nivou Srbije za prethodni mesec.

U vezi sa menjačnicama koje "koriste situaciju", ministar Mali je pozvao građane da prijave sve koji prodaju evre po nepropisanom kursu.

On je podsetio da je inflacija pre 2013. godine inflacija bila dvocifrena, a da je nakon toga država uspostavila stabilan kurs i obuzdala inflaciju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.