Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Avg.2022, 08:28

Efektiva: EPS nema pravo da isključi struju onima koji ne plaćaju RTS taksu

Udruženje potrošaća Efektiva saopštilo je danas da EPS ovih dana potrošačima koji imaju dugovanja šalje opomene pred isključenje sa mreže, na šta ima pravo, ali objašnjava da EPS nema pravo da isključi struju građanima koji su samoinicijativno odlučili da ne plaćaju taksu za RTS.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Efektiva: EPS nema pravo da isključi struju onima koji ne plaćaju RTS taksu

Izvor: Danas, 17.Avg.2022

Udruženje potrošaća "Efektiva" saopštilo je danas da EPS ovih dana potrošačima koji imaju dugovanja šalje opomene pred isključenje sa mreže, na šta ima pravo, ali objašnjava da EPS nema pravo da isključi struju građanima koji su samoinicijativno odlučili da ne plaćaju taksu za RTS.

Nastavak na Danas...

Efektiva: EPS nema pravo da isključi struju onima koji ne plaćaju RTS taksu

Izvor: Radio 021, 17.Avg.2022

Udruženje potrošaća "Efektiva" saopštilo je da EPS ovih dana potrošačima koji imaju dugovanja šalje opomene pred isključenje sa mreže, na šta ima pravo.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.