EPS upozorava: Ne nasedajte na lažne radnike

Izvor: B92, 22.Jul.2020, 11:19

EPS upozorava: Ne nasedajte na lažne radnike

Javno preduzeće "Elektroprivreda Srbije“ upozorilo je danas građane da se u pojedinim delovima Beograda pojavljuju lažni radnici EPS-a.

Kako je navedeno, građanima nude zamenu osigurača uz finansijsku naknadu.

EPS ukazuje na to da građani ne nasedaju na očigledne prevarante jer, kako su saopštili, ni EPS ni "EPS Distribucija" nemaju nadležnost nad kućnim osiguračima, niti rade te poslove. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Zaposleni EPS i "EPS Distribucije" na terenu uvek imaju službene legitimacije i naloge za rad.

Pozivaju građane da ukoliko im osobe koje se predstavljaju kao radnici distribucije zatraže novac, obavezno taj slučaj prijave "EPS Distribuciji" i policiji.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

EPS: Lažni radnici nude zamenu osigurača

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Jul.2020

Javno preduzeće Elektroprivreda Srbije (EPS) danas je upozorilo da se u pojedinim delovima Beograda pojavljuju lažni radnici EPS koji nude zamenu osigurača koju naplaćuju...EPS je poručio građani ne nasedaju na "očigledne prevarante", jer ni ta kompanija ni EPS Distribucija nemaju nadležnost...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.