EPS raspisuje tender za edukaciju kupaca

Izvor: N1 televizija, 12.Dec.2016, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EPS raspisuje tender za edukaciju kupaca

Elektroprivreda Srbije raspisala je javni poziv za usluge edukacije kupaca o liberalizaciji tržišta.

Cilj sprovođenja kampanje je ispitivanje kupaca o informisanosti kako o liberalizaciji tržišta, tako i o energetskoj efikasnosti i racionalnom korišćenju energije, kako bi se doneli relevantni zaključci o poziciji EPS na tržištu i donele konkretne smernice.

Naručiocu je neophodna podrška koja će u potpunosti ispratiti kampanju edukacije kupaca >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << počev od ispitivanja javnog mnjenja, preko analize sličnih kampanja u inostranstvu, kroz organizovanje tribina i praćenje medijskih objava o kampanji.

Ponuđač je u obavezi da obezbedi 15 stalno angažovanih ljudi na ovom projektu sa odgovarajućim kvalifikacijama, kao i adekvatne zamene tih izvršilaca koji će za potrebe kampanje biti dostupni 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

Za više informacija, pogledajte http://www.ekapija.com/website/sr/page/1619250
Pogledaj vesti o: EPS

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.