EPS predao Pošti račune u roku!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Nov.2016, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EPS predao Pošti račune u roku!

Foto: eps.rs

"Elektroprivreda Srbije" je na vreme i u roku predala "Pošti Srbije" oktobarske račune za električnu energiji za celu teritoriju Beograda i za to ima potvrde i dokaze o prijemu pošiljki.

Konkretno, računi za korisnike u Murmanskoj ulici i pojedinim zgradama u Mite Ružića i Mirijevskom vencu u beogradskoj opštini Zvezdara, koji se pominju u tekstu, predati su 4. novembra Pošti 11160, dan posle štampe računa. Iz "Pošte Srbije" do danas niko se nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << zvanično obratio "Elektroprivredi Srbije", a sve primedbe kupaca na neisporučene račune EPS rešava u najkraćem roku i izdaje nove.

Tvrdnja izvora iz "Pošte Srbije" da "imaju saznanja da EPS pomera rok za popust zbog kašnjenja koje je posledica organizacionih promena" apsolutna je neistina. Organizacione promene unutar EPS-a nisu promenile način obračuna, štampanja, izdavanja i slanja u "Poštu", te nisu uticale ni na jedan deo procesa. Pritom, pripajanje "EPS Snabdevanja" EPS-u dogodilo se 1. juna, pre više od pet meseci.

Ni informacija da kasne računi u Kruševcu jer je EPS izmestio štampu računa iz Niša u Kraljevo nije tačna. Računi za Kruševac oduvek su štampani u Kraljevu, jer Kruševac distributivno i obračunski pripada ogranku u Kraljevu.

(Telegraf.rs/ PR)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.