Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jan.2024, 10:38

EPS ponovo produžuje rok za plaćanje novembarskog računa

Izvršni direktor snabdevanja u Elektroprivredi Srbije Radovan Stanić kaže za RTS da je EPS odlučio da produži rok za plaćanje novembarskog računa za struju do 29. januara, do kada će građani moći da ostvare popust od pet odsto. Intenzivno se radi i da se omogući elektronsko plaćanja računa za struju, ističe Stanić, koji očekuje da će tokom sledeće nedelje početi da radi portal "Uvid u račun". Ističe da se reklamacije zasad, pisanim putem, mogu dostaviti na šalterima EPS-a.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ponovo produžen rok za račune: EPS i dalje ima problem zbog hakera

Izvor: 24sedam.rs, 04.Jan.2024

Elektroprivreda Srbije ponovo je pomerila rok za plaćanje novembarskog računa, a elektronsko plaćanje „očekuje se od sledeće nedelje“

Nastavak na 24sedam.rs...

Ponovo produžen rok za račune: EPS i dalje ima problem zbog hakera

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 04.Jan.2024

BEOGRAD – Elektroprivreda Srbije ponovo je pomerila rok za plaćanje novembarskog računa, a elektronsko plaćanje „očekuje se od sledeće nedelje“ To je novi rok koji je za plaćanje novembarskog računa dala „Elektroprivreda Srbije“, koja je od sredine decembra pod udarom hakera i još...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

EPS ponovo produžio rok za plaćanje novembarskih računa, elektronsko plaćanje od sledeće nedelje

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jan.2024

Izvršni direktor snabdevanja u Elektroprivredi Srbije (EPS) Radovan Stanić izjavio je danas da je EPS odlučio da produži rok za plaćanje novembarskog računa za struju do 29. januara, do kada će građani moći da ostvare popust od pet odsto.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.