EPS počela da seče struju dužnicima

Izvor: NaDlanu.com, 14.Maj.2013, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EPS počela da seče struju dužnicima

Elektroprivreda Srbije počela je da seče struju građanima i preduzećima koji ne plaćaju račune.

Prvi na udaru su oni koji imaju najveća dugovanja za struju, piše list Informer.Akcija je počela pre nekoliko dana, a radnici EPS-a su struju krenuli da isključuju onima koji duguju više od 100.000 dinara.Kada bude završena ova faza, u narednoj će se struja isključivati domaćinstvima i preduzećima čiji je dug ispod 100.000.Ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << EPS-a će nakon isključivanja struje ponovo izaći na teren kako bi proverili da se neko od neplatiša nije ponovo priključio na mrežu.Ukoliko bude takvih slučajeva,protiv njih će biti podneta krivična prijava.Izvor: Informer/Novi magazin

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi na udaru potrošači sa dugom većim od 100.000 dinara

Izvor: Danas, 14.Maj.2013

Nakon što je istekao rok za potpisivanje ugovora o reprogramu dugovanja, a siromašni zaštićeni donošenjem socijalnih karti, Elektroprivreda je od 8. maja počela sa isključenjem neredovnih platiša, saznaje Danas u tom preduzeću.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.