Izvor: Danas, 28.Avg.2013, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EPS ostao bez makaza

Kupcima koji imaju preplaćeni iznos računa za struju isporučenu do 30. juna automatski, višak novca će bez dolaska na šaltere, biti prebačen na račune kod EPS snabdevanja, rekli su juče u Elektroprivredi Srbije. Zamenik generalnog direktora EPS-a Životije Jovanović rekao je da je takva odluka doneta da bi se ukinule gužve koje su se pojavile na šalterima i rešili problemi koje su kupci imali.
Pogledaj vesti o: EPS

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

EPS: Prebaciće nam sve preplaćene račune

Izvor: Kurir, 29.Avg.2013, 07:22

Takva odluka doneta je da bi se ukinule gužve koje su se pojavile na šalterima i rešili problemi koje su kupci imali..BEOGRAD - Konačno pametan potez...Kupcima će preplaćeni iznos računa za struju isporučenu do 30. juna automatski, bez dolaska na šaltere, biti prebačen na račune kod „EPS...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.