EPS odlazi iz Srbije

Izvor: Njuz.net, 06.Feb.2013, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EPS odlazi iz Srbije

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
EPS ne može da osptane u oštrim tržišnim uslovima

BEOGRAD, 6. februar 2013, (Njuz) – Preduzeće Elektroprivreda Srbije odlučilo je da se povuče iz Srbije usled nelojalne konkurencije i nelojalnih potrošača,
saopštio je upravni odbor te kompanije.
Kako je saopštio EPS, ta kompanija je već decenijama suočena sa velikim problemima u naplati potraživanja, zbog čega se sve teže bori sa izuzetno >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << jakom konkurencijom.
- Oni od kojih EPS može da naplati dugovanja nemaju novca, a od onih koji imaju novca, EPS ne sme da naplati jer su suviše moćni. Sve nas je to dovelo u poziciju da u oštrim tržišnim uslovima više ne možemo da izdržimo, tako da smo odlučili da se povučemo i svoju proizvodnju premestimo na neko gostoljubivije tržište – stoji u saopštenju Elektroprivrede Srbije.
Njuz je upravnom odboru EPS-a postavio pitanje šta će se desiti sa Srbijom ako EPS ode iz zemlje, s obzirom na izjavu generalnog direktora Aleksandra Obradovića da će Srbije biti dok bude i EPS-a, a iz kompanije su nam kratko odgovorili da to nije njihov problem.
- Srbija nije želela da EPS opstane u njoj, sada će morati sama da nađe recept da opstane bez EPS-a – poručili su kategorično iz odlazećeg giganta.
Nenad Milosavljević
INSPIRACIJA: EPS bankrotira u martu

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.