Izvor: Beta OMS, 15.Dec.2014, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EPS najbolji u primeni SAP softvera

Prestižna „Nagrada za izvrsnost“ za najveću srpsku energetsku kompaniju Na desetom jubilarnom takmičenju SAP CEE Quality Awards, na kojem kompanija SAP dodeljuje nagrade za kvalitet implementacije svoga softvera korisnicima na teritoriji centralne i istočne Evrope „Elektroprivreda Srbije“ je osvojila prestižnu „Nagradu za izvrsnost“ (Excellence Award). U konkurenciji više desetina projekata nominovanih u 14 zemalja EPS je poneo titulu „Excellence Winner“ i time stekao pravo da projekat uđe u finalni izbor za projekat godine na EMEA regionu (Evropa, Srednji istok i Afrika). Nagrada je osvojena u kategoriji „HANA Innovation“ za 2014. godinu i odnosi se na kvalitet implementacije softvera „BPC on HANA“, koji EPS od početka godine koristi za finansijsko planiranje i finansijsku konsolidaciju na nivou  EPS grupe.
Pogledaj vesti o: EPS

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Prestižna „Nagrada za izvrsnost“ za najveću srpsku energetsku kompaniju

Izvor: Telegraf.rs, 15.Dec.2014

U konkurenciji više desetina projekata nominovanih u 14 zemalja, EPS je poneo titulu „Excellence Winner“ koju dodeljuje kompanija SAP a nagrada će biti uručena 26. februara 2015. godine na ceremoniji koja će se održati u Pragu, gde je regionalni centar SAP za centralnu i istočnu Evropu...Na...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.