EPS ćuti o obećanju da će građanima vratiti novac zbog greške na računima

Izvor: JužneVesti.com, 16.Mar.2017, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EPS ćuti o obećanju da će građanima vratiti novac zbog greške na računima

Uprkos tome što je, nakon enormno visokih decembarskih računa za struju koji su najčešće stizali na adrese korisnika u Beogradu i Nišu, generalni direktor "Elektroprivrede Srbije" Milorad Grčić kazao da će građani koji su oštećeni zbog pogrešnog očitavanja biti obeštećeni, nije poznato da li je ikome vraćen novac, jer u EPS-u na ta pitanja ne odgovaraju.    

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

EPS ćuti o obeštećenju za greške na računima

Izvor: OkRadio.rs, 16.Mar.2017

Uprkos tome što je, nakon enormno visokih decembarskih računa za struju koji su najčešće stizali na adrese korisnika u Beogradu i Nišu, generalni direktor "Elektroprivrede Srbije" Milorad Grčić kazao da će građani koji su oštećeni zbog pogrešnog očitavanja biti obeštećeni, nije poznato...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.