Izvor: Beta OMS, 04.Sep.2012, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na sajmu energetike više desetina domaćih i stranih firmi

Na 8. Međunarodnom sajmu energetike koji će se održati na Beogradskom sajmu od 10 – 12. oktobra 2012. godine pod pokroviteljstvom Ministarstva energetike, razvoja i zaštite životne sredine Republike Srbije veliki doprinos unapređenju ovog sajma i regionalnom povezivanju daće, pored brojnih domaćih izlagača, i velike srpske kompanije među kojima je Elektroprivreda Srbije sa svojim elektrodistribucijama, Termoelektranom „Nikola Tesla“ i Rudarskim basenima Kolubara i Kostrolac, Elektromereža Srbije, Srbijagas i Nafna industrija Srbije, Konzorcijum za konsalting i inženjering u energetici koji okuplja 12 firmi, između ostalih i Rudnap Group, Institut Mihajlo Pupin, Energoprojekt, Termoelektro, Goša Montaža i Goša Fom, Kolubara Metal, kao i firme ABB, HMS Rusija, ATB Sever Subotica, Rade Končar Hrvatska, Gorenje Slovenija, Elektrovat Beograd, Voith Turbo Nemačka, AB Energy Italija, Bio Green Energy i mnoge druge.
Pogledaj vesti o: Kolubara

Nastavak na Beta OMS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

25 miliona evra za čišćenje Srbije

Izvor: BKTV News, 04.Sep.2012

Odluka Ministarstva energetike, razvoja i zaštite životne sredine da obustavi akciju “Očistimo Srbiju”, prava je prilika da se preispitaju njeni efekti, troškovi, rezultati i posledice, ali i teške finansijske zloupotrebe doskorašnjeg ministra životne sredine i prostornog planiranja i njegovih...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.