Dogovor o Fabrici vagona

Izvor: RTS, 30.Maj.2012, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogovor o Fabrici vagona

Radnici kraljevačke Fabrike vagona nastavili su remont vagona za srpsku železnicu i "Štabak" u Nemačkoj. Menadžment kompanije sa EPS-om postigao privremeni dogovor da bi se poštovali ugovoreni poslovi.

Oko 800 radnika kraljevačke Fabrike vagona, kojoj je zbog milionskog duga Elektrodistribuciji Kraljevo juče isključena struja, nastavili su oko podneva remont vagona za "Železnice Srbije" i "Štabak" u Nemačkoj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Menadžment kompanije kaže da je sa EPS-om postignut privremeni dogovor da bi se poštovali ugovoreni poslovi.

Boško Slavković, direktor Fabrike, ističe da je dug za struju samo kap u moru dugovanja tog nekadašnjeg metalskog giganta, kojim posle raskida ugovora sa ukrajinskim "Azovimpeksom" gazduje Agencija za privatizaciju.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.