Dobili račun za struju od 29 miliona, u EV tvrde da greška nije u očitavanju

Izvor: Radio 021, 03.Mar.2014, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobili račun za struju od 29 miliona, u EV tvrde da greška nije u očitavanju

Elektrovojvodina je saopštila danas da se sporni račun za struju koji je dobila Skupština stanara u Braće Ribnikara odnosi na potrošnju za januar za 6.157 skupština stanara, a ne za samo jednu stambenu zgradu.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Račun za struju - 29 miliona RSD

Izvor: B92, 03.Mar.2014

Novi Sad -- EPS je stanarima u jednoj zgradi na Grbavici obračunao zajedničku struju za januar u iznosu od preko 29 miliona dinara...Stanari ove zgrade u Ulici Braće Ribnikara su nam pojasnili da se iznos odnosi na brojilo koje stoji u skloništu i da su se zaprepastili kada su videli račun...Oni...

Nastavak na B92...

Dobili račun za struju od 29 miliona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2014

EPS je stanarima u jednoj zgradi na Grbavici obračunao zajedničku struju za januar u iznosu od preko 29 miliona dinara. U Eelektorvojvodini tvrde da greška nije u očitavanju, dok diektor EPS-a Aleksandar Obradović ističe da je u januaru bilo upola manje žalbi na račune za struju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.