Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Mar.2024, 13:39

Đedović: Prošlogodišnji finansijski rezultat EPS-a istorijski, dobit 114 milijardi

Prošlogodišnja dobit Elektroprivrede Srbije (EPS) je iznosila 114 milijardi navodi se u izveštaju o realizaciji konsolidovanog trogodišnjeg plana poslovanja koji je danas usvojila Skupština EPS-a, a ministarka za rudarstvo i energetiku Dubravka Đedović Handanović je ovaj rezultat ocenila kao istorijski, saopštilo je resorno ministarstvo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Đedović Handanović: Prošlogodišnji finansijski rezultat EPS-a istorijski, dobit 114 milijardi

Izvor: Blic, 19.Mar.2024

Prošlogodišnja dobit Elektroprivrede Srbije (EPS) je iznosila 114 milijardi navodi se u izveštaju o realizaciji konsolidovanog trogodišnjeg plana poslovanja koji je danas usvojila Skupština EPS-a, a ministarka za rudarstvo i energetiku Dubravka DJedović Handanović je ovaj rezultat ocenila kao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.