Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Maj.2023, 12:24

Demostat: Novo rukovodstvo EPS-a uspelo da stabilizuje sistem posle Grčića

Elektroprivreda Srbije (EPS) je pod novim rukovodstvom i bez najnovijeg poskupljenja uspela da stabilizuje sistem, smanji troškove, poveča izvoz i ostvari profit, ali pitanje je da li će to biti dovoljno da na čelu preduzeća ostane novi direktor Miroslav Tomašević, piše danas Demostat. Struja je od maja skuplja za još osam odsto, pa kilovatsat za domaćinstva u proseku košta 13,31 dinara, a EPS je objavio da je u prvom kvartalu ove gdine imao najuspešnija tri meseca u poslednjih pet godina, ostvarivši neto profit od skoro 300 miliona evra.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Demostat: Novo rukovodstvo EPS-a uspelo da stabilizuje sistem posle Grčića

Izvor: Radio 021, 03.Maj.2023

Elektroprivreda Srbije (EPS) je pod novim rukovodstvom i bez najnovijeg poskupljenja uspela da stabilizuje sistem, smanji troškove, poveća izvoz i ostvari profit.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.