Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Sep.2023, 23:16

Crni oblak dima i povećano zagađenje u Kostolcu: EPS bez najave potpalio novi blok elektrane

Iz dimnjaka TE Kostolac B3 od petka do ponedeljka izlazio je crni dim, dok su u istom periodu obližnje merne stanice očitavale povećanje koncentracija zagađujućih materija u vazduhu. Elektroprivreda Srbije prethodno javnost nije obavestila da će novoizgrađeni blok biti pušten u rad, a nisu odgovorili ni kad smo ih pitali za objašnjenje o čemu se radi i da li građani okolnih mesta imaju razlog da brinu za svoje zdravlje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Kad EPS bez najave potpali novi blok elektrane

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 08.Sep.2023, 07:37

Iz dimnjaka TE Kostolac B3 od petka do ponedeljka izlazio je crni dim, dok su u istom periodu obliznje merne stanice ocitavale povecanje koncentracija zagadjujucih materija u vazduhu. Elektroprivreda Srbije prethodno javnost nije obavestila da ce novoizgradjeni blok biti pusten u rad, a nisu odgov..

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.